Bokhylle Møbelsnekker Oslo

Plassbygd bokhylle er noe som står i de fleste hjem og kontor. Mange bruker bøker som dekor elementer, mens andre leser en hel del og trenger oppbevaring. Uansett hvilken kategori du befinner deg i, så kan en hylle som går fra gulv til tak og dekker en hel vegg være et godt alternativ. Vi kan hjelpe deg med dette!

Mange tror at en plassbygd bokhylle er ekstremt dyrt, men det er langt fra sannheten i mange tilfeller. Alt kommer ned til størrelse og hvilke materialer som benyttes. Skal du ha en som er bygget av heltre eik med trapp og strekker seg over 8 meter, så blir prisen deretter. De aller fleste har ikke dette behovet og da blir prisen mer overkommelig. I dag så er det en rekke holdbare materialer som egner seg meget godt til bygging av bokhyller. Og hvis du er litt nevenyttig og er klar til å brette opp armene, så kan bokhyllen bli relativt rimelig. Da kjøper du kun ferdige materialer fra oss og setter det sammen selv.

Enten du ønsker at hyllen skal ha samme farge som veggen eller at den skal bryte, så er malingsklar MDF et glimrende materiale å benytte. MDF er kjent for å være vanskelig å male, spesielt kantene siden materialet suger veldig mye maling. Men med malingsklar MDF så er dette problemet eliminert. Platen er kledd med en grunningsfolie som du kan male direkte på, noe som gjør det mye enklere og raskere. I tillegg så er platen impregnert slik at kantene ikke suger like mye.

MDF er holdbart og sterkt, så det passer godt til å bygge bokhyller med. Om du ikke ønsker å male hyllen, så kan finert MDF være et meget godt alternativ. Du får de gode egenskapene fra MDF, samtidig som du får utseende til heltre. Du kan velge mellom å oljet eller lakkere. Kantene blir kledd med heltre slik at MDF.

Ønsker du et rimelig alternativ så er melamin belagt spon et veldig godt alternativ. Vi har en rekke farger og design du kan velge mellom som alle er et autentisk utseende. Klikk her for å se vårt utvalg av melamin belagt plater.

Mange drømmer om en eksklusiv bokhylle av heltre som skal pryde et helt rom. Heltre har mange positive sider, men også et par negative. Det mest negative er at heltre har lett for å slå seg om treverket ikke er helt tørt. Til gjengjeld vil da få et møbel som har lang levetid og er ekstremt holdbart, spesielt om du velger hardtre som for eksempel eik.

Vel, uansett hva du ønsker så kan vi hjelpe deg. Kontakt oss om du er interessert i en plassbygd hylle.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *