Moderne bokhyller i elegant leilighet med hvitt

Vi lager skreddersydde møbler. Skulle du trenge en plassbygd bokhylle under skråtak eller i en nisje, kanskje på en hel vegg, bak en sofa, gulv til tak, av eik, lakkert, Valchromat. Uansett så kan vi hjelpe deg.

 

Vi bygger tilpassede bokhyller

Er du på utkikk etter en spesielt tiltalende bokhylle? Vi er klare for enhver utfordring. Med våre plassbygde bokhyller, kan du for eksempel lage en bokhylle som passer under et skrånende tak.

Alle våre skreddersydde plassbygde bokhyller er bygget for å være solide, funksjonelle og stilige. Vi tar sikte på å utnytte plassen mest mulig effektivt og integrere den nye bokhyllen harmonisk i omgivelsene. Vi designer hver bokhylle for å samsvare med dine krav.

Design din egen bokhylle – til de nøyaktige dimensjonene du ønsker. Velg mellom en rekke materialer og farger og finn din egen stil.

Hvorfor velge plassbygd bokhylle?

Enten du har et helt bibliotek å huse, en samling kunstgjenstander du vil vise eller en kombinasjon av bøker og medieutstyr som TV eller stereo, moderne tilpassede bokhyller fra Sponplater gjør det enkelt å lage akkurat den lagringsplassen du ønsker.

Perfekt for stuer, inngangspartier, soverom og kontorer, tilpassede bokhyller hjelper deg med å maksimere plassen du har. Enten du ønsker utseendet til en innebygd uten problemer eller justerbare hyller for å imøtekomme nye anskaffelser, kan du gjøre visjonen din til virkelighet med tilpassede bokhyller fra Sponplater som er laget nøyaktig etter dine dimensjoner.

Unikt

Våre hyller og bokhyller er unike. Hver hylleløsning som vi tilbyr er i hovedsak en tilpasset løsning, basert på dine spesifikke behov og begrensninger som er plassert av den tilgjengelige plassen i ditt hjem.

Tilpassbart

Irriterer du deg ofte over at du ikke kan finne en bokhylle som passer for ditt rom? Vi har løsningen. Vi tilbyr plassbygde bokhyller hvor du som kunde bestemmer følgende:

  • Størrelse på bokhylle
  • Høyde-bredde-dybde
  • Materiale
  • Finish

Perfekt passform

En intelligent og personlig løsning som forbedrer interiøret ditt. Mellom to vegger, rundt en peis, under en trapp, i stuen din … eller bare hvor du vil. Du får muligheten til å tilpasse bokhyllen så den samsvarer med alle dine ønsker og behov.

Juster hylla ned til siste centimeter. Få plassen og dine favorittobjekter til å skinne.

Holdbart

Våre vakre plassbygde bokhyller er laget av holdbare materialer og er tilvirket med ekstraordinær omhu.

 

Kontakt oss for et tilbud nå! Send en e-post til post@enfold.no hvor du beskriver hva du ønsker og legger ved en enkel skisse med mål. Ønsker du en enkel løsning så kanskje dette er noe for deg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *