Melamin plate

Her i Norge er vi vant med at melaminplater kun er hvite og at de brukes som topphylle i garderober. Men i Europa så finnes det et stort utvalg av melaminplater med forskjellige farger og designer. Nå tilbyr en del av disse platene som kappes på dine spesialmål og klargjøres med kantlist slik at vi eller du kan bygge møbler.

MelaminplaterVi har valgt plater fra Kaindl som holder til i Østerike. Kaindl produserer spon og MDF plater av høy kvalitet og har et rikt utvalg av farger og designer. Det er ikke bare mye velge mellom når det gjelder fager og design, men også overflater. Overflaten har mye å si, slik at fremtoningen fremstår mest mulig naturlig.

Klikk her for å se vårt utvalg av plater og priser.

Vi har valgt å benytte SU som står for Natural touch urban og RV som betyr Natural touch San Remo. Disse platene har en tekstur som føles som ekte tre. Overflaten er ru, akkurat som ekte trevirke. Du ser også trestrukturen godt gjennom fargen, slik at det ser så autentisk ut som overhode mulig. Forskjellen på de to er kun strukturen av tre mønsteret.

Platene kommer i 18mm og 25mm tykkelser. Etter at vi har kappet de på ønskede mål, så legger vi ABS kantbånd som er helt lik overflaten.

Kontakt oss
om dette skulle være av interesse for deg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *