KjøkkenfronterHar du forsøkt å finne priser på kjøkkenfronter på nett lenge? Forsøkt med for eksempel de enkleste søkeordene, som kjøkkenfronter pris. Uansett hva du forsøker så dukker kun Ikea opp, men ikke noe annet. Nå gjør vi i Møbelsnekker Oslo noe med dette. Hos oss kan du nå se hva spesial produserte kjøkkenfronter koster.

Kjøkkenfronter kommer i en rekke forskjellige varianter av forskjellige typer materialer og i all verdens farger. Så i denne jungelen kan det være vanskelig å vite hva som er riktig for deg. Vi forsøker å guide deg gjennom jungelen slik at du får dørfronter som passer deg og ditt budsjett.

Slette fronter er normalt de rimeligste. Dette fordi de er enklere å lage enn andre typer. Ønsker du profiler, speil eller andre detaljer så går det mer tid og dermed koster det mer. Slette fronter er veldig i vinden for tiden og de aller fleste velger denne typen dører. Frontene gir et moderne og minimalistisk uttrykk.

Når du har valgt design så er tiden inne for å velge materiale. Det rimeligste er å velge spon med melaminbelegg. Vi er blant veldig få i Norge som har et stort utvalg av farger av denne typen fronter. Grunnen til at disse dørene er rimelige er at du ikke kan velge akkurat den fargen du ønsker, men må velge ut fra et utvalg. I tillegg så er sponplater et relativt rimelig materiale.

Det andre alternativet er å benytte MDF. Med MDF så er valgmulighetene større, både med tanke på design og fargevalg. Vi kan lakkere MDF i alle typer farger, noe som gjør at du får akkurat den nyansen du ønsker. MDF er også veldig anvendelig da vi kan frese kanter, lage profilerte rammer og speil, samt mye mer. Så klart blir prisen høyere.

Til slutt så har vi heltre dører. Heltre dørene er som oftest de som koster mest, da materialet er mer kostbart. Holdbarheten er i mange tilfeller også bedre. Men til normalt bruk så har ikke dette så mye å si. Baksiden med heltre er at dette er levende materiale og vil bevege seg noe. Dette kan føre til at dørene slår seg slik at de ikke passer like godt. Det er flere ting som gjør at de slår seg. Det kan være treverket som ikke er godt nok tørket, endringer i luftfuktigheten i rommet med annet.

Da har vi gått gjennom en del detaljer som er viktig når du skal velge fronter. Da har vi kommet til det viktigste, nemlig prisene for de forskjellige frontene. Klikk her på kjøkkenfronter fra Møbelsnekker Oslo for å se våre priser.