Kjøkkendører av melamin

Vi får stadig vegg spørsmål om kjøkkendører på mål. Det kan være at du har kjøpt et Ikea kjøkken og ønsker en annen type dører. Det kan være at du har et eksisterende kjøkken du ønsker å fornye. Uansett så kan vi hjelpe med å lage kjøkkendører som passer et hvert kjøkken.

Spon melamin kjøkkendørerVi produserer normalt kjøkkendører av tre forskjellige materialer. Det er spon melamin som kommer i standard farger og designer, men som vi kapper til dine eksakte mål. Det andre er MDF som enten lakkeres eller som er finert. Til slutt så har vi heltre dører som kan males, lakkes, beises eller oljes. På MDF og heltre dører så kan vi lage profiler om det skulle være ønskelig. Prisene avhenger av hvor komplisert profilen er, men vi har meget konkurransedyktige priser.

Det er ikke mange andre som kan tilby det vi gjør. Våre spon melamin dører er utrolig kostnadseffektive og er av veldig høy kvalitet. Du kan velge mellom mange farger og designer som gjør at du kan personlig gjøre ditt kjøkken.

Ønsker du å se våre kjøkkendør priser så kan du se mer her. Vi tilbyr gratis oppmåling, men kun etter bestilling. I tillegg så tilbyr vi montering i Oslo og omegn om det skulle være ønskelig.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *