Hagestol

Det var på en reise til El Salvador denne stolen ble oppdaget og jeg tenkte umiddelbart at det må være flere som kunne tenke seg en hagestol fra eksotiske El Salvador. Det var begynnelsen på produksjon av denne hagestolen som vi så klart kaller El Salvador.

I vår egen design serie så ønsker vi å produsere høy-kvalitets møbler som ikke finnes overalt. Vi setter vår egen vri på designet og lar markedet bestemme om det blir populært eller ikke. Sommeren er et stykke unna, men det stopper ikke oss. Vi har nå produsert opp en hagestol fra eksotiske El Salvador som vi så klart kaller El Salvador.

Stolen passer perfekt som en hagestol, til terrassen eller foran på veranden. Den er dyp og komfortabel, enkel å komme seg opp og ned i, passer perfekt til late sommerkvelder med noe godt å drikke til.

Modellen på bilde er laget av farget MDF som er oljet. Materialet gjør at du får en veldig spesiell og robust stol som varer lenge, i tillegg har du noe ikke alle andre har. Stolen kan lages i rekke materialer, som for eksempel teak. Hagestoler i tre er tidløse og går aldri av mote. Plaststoler har tatt en stor del av markedet på grunn av sin lave vekt og at det er billig å produsere. Med en hagestol i tre, håndlaget av en møbelsnekker, så har du noe spesielt du kan være stolt av. Alt vi gjør er «Made in Norway» og av høyeste kvalitet. Det har kommet en lang rekke nye materialer på markedet som gjør at tre er så mye mer enn kun furu. Så er du på jakt etter en hagestol, så er vår El Salvador modell et veldig godt alternativ.

Dimensjoner:

Lengde: cm

Bredde: cm

Høyde: cm

Klikk her for å gå til butikken, slik at du kan bestille ditt eksemplar til sommeren.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *